Om Sykkelhjørnet

 

Sykkelhjørnet er en sykkelbutikk som har vært etablert i Drammen i over 40 år! Nåværende innehaver overtok butikken i 1992. Da lå butikken i de gamle brakkene til Posten i Tollbugata. I 1995 flyttet vi til Tordenskioldsgate.

 

Vi har et bredt utvalg innen sykkel og hagemaskiner. Vi har sykkelverksted for alle merker, og er autorisert Stiga verksted og Briggs and Stratton verksted. Vi har også skøyter og skøytesliping.

 

I tillegg til å være Merida Store Partner og testsenter, har vi sterke varemerker som DBS, Bianchi, GT, Mongoose, Haibike, Diavelo, Siuns, Winora og BikePack. Ønsket vårt er at i samarbeid med våre leverandører, er å kunne gi deg et trygt og ikke minst riktig kjøp når du trenger ny sykkel eller utstyr. Om du ønsker kan våre sykler prøves, enten i våre vakre omgivelser i Drammen sentrum, eller om du vil låne med sykkel hjem og prøve der du skal bruke den.

 

Innehaver Willy Fredriksen har vært aktiv syklist, med Trondheim-Oslo gjennomført 5 ganger. I tillegg Hardhausen, som er sykling, løping og ski

Sønnen Frode Fredriksen har syklet flere åpne ritt, deriblandt Birken, Montebello og Grenserittet. Frode var også toppidrettsutøver og en av landets beste svømmer.

 

Willy's Eiendom Org.nr 975913333MVA

Butikken sett fra høyden

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.